Başkan Kılıç'tan Engelli sporcuya destek

Kayapınar Kaymakamı ve Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Türkiye Görme Engelliler yüzme Şampiyonasına katılan Diyarbakır Anadolu Mezopotamya Engelliler Spor Kulübü sporcusu Mehmet Fatih Meşe’ye destek verdi. Başkan Kılıç, Belediye olarak Engellilere vatandaşlara ve sporculara her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Kayapınar Kaymakamı ve Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, 03-05 Mart tarihleri arasında Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Yüzme Şampiyonasında katılan Diyarbakır Anadolu Mezopotamya Engelliler Spor Kulübü’ne destek verdi. Başkan Kılıç’ın talimatı ile verilen destek sonrası Şampiyonaya katılan Diyarbakır Anadolu Mezopotamya Engelliler Spor Kulübü sporcusu Mehmet Fatih Meşe, 200 metre serbest kulvarda Türkiye üçüncüsü oldu.

BAŞKAN KILIÇ, BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

Diyarbakır Anadolu Mezopotamya Engelliler Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Gülen ve Türkiye üçüncüsü olan Mehmet Fatih Meşe madalyası ile birlikte Başkan Mustafa Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Başkanı Kılıç, Başarısından dolayı Mehmet Fatih Meşe’yi tebrik ederek, “İlçemizde projeler ürettiğimiz dezavantajlı kesimlerimizden biri de engelli kardeşlerimiz. Engelli vatandaşlarımız için yürüttüğümüz çalışmalar yalnızca onlara istihdam sağlamak ya da fiziki mekanlarda kendilerini acındıracak bir hizmet anlayışı değil. Bilakis kendilerini hayata bağlayacak; hedeflerini, ideallerini gerçekleştirerek başarılarını ortaya koyacak projeler hazırlıyoruz. Onlar için sadece tesisler yapıp, maddi destekte bulunmuyoruz. Sporcularımızla bir araya gelerek, onlara vakit ayırarak, aramızdaki gönül bağını güçlendireceğiz” dedi.

BAŞKAN KILIÇ’A DESTEK

Diyarbakır Anadolu Mezopotamya Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Gülen, Kayapınar Belediyesi Başkanı Mustafa Kılıç’a, Kulübe ve Engelli sporculara verdiği maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

KAYAPINAR BELEDİYESİ BASIN BÜROSU