Beyaz Ay Derneği’nden Başkan Kılıç’a ziyaret

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ile beraberindeki heyet, Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Başkan Ayva, Kayapınar Belediyesi’nin yaptıkları çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade ederek, çok kısa zamanda yapılan hizmetleri taktir ettiklerini söyledi.

Ayva, beraberinde dernek yönetim kurulu üyeleri Zafer Hıdıroğlu, Gülay Dalyan ve Salih Aynurol, bölge koordinatörü Mehmet Emin Mülayim, Diyarbakır Şube Başkanı Nezihe Kent ve yönetim kurulu üyeleri ile Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’a ziyarette bulundu. Ayva ve beraberindeki heyeti kapıda karşılayan Başkan Kılıç, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Hedeflerinin sadece halka hizmet etmek olduğunu ifade eden Başkan Kılıç, “Belediyeyi aldığımızda yapılan hizmetlerin halka değil Dağ’a gittiğini tespit ettik. Bununla ilgili gerekli suç duyurusunda bulunduk. Ayrıca geleceklerimiz olan çocuklarımızın beyinlerini yıkamak için çeşitli faaliyetlerde bulunulmuşlardı. Biz öncelikli olarak, Bilgi evlerinde açtığımız kurslarla gençlerimizi ve çocuklarımızı kültürlü ve topluma faydalı bireyler yetiştiriyoruz. Köylerimize 30’a yakın taziye evi ve kreşler açıyoruz. Gençlik ve Kadın Merkezleri yapıyoruz. Köy yollarımızı yapıyoruz. Hedefimiz halka hizmettir” diye konuştu.

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ise, Diyarbakır’daki belediyelere yapılan görevlendirmelerin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, Özellikle Kayapınar belediyesinin kısa zamanda yaptığı hizmetleri taktirle karşıladıklarını, devamını beklediklerini söyledi.

Kılıç ile gerçekleştirilen görüşme, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.