Kahraman’dan yaralı personele anlamlı ziyaret

Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Emine Kahraman, Merkez Bağlar İlçesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü Ek Binası'ndaki atölyede meydana gelen 1’i polis 2 sivil memurun şehit olduğu terör saldırısında yaralanan Belediye personeli Mücahit Eren’i evinde ziyaret etti. Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’ın geçmiş olsun dileklerini ilet en Kahraman, beraberinde getirdiği hediyeleri de vermeyi ihmal etmedi.

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’ın talimatı ile Başkan Yardımcısı Emine Kahraman, Merkez Bağlar İlçesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü Ek Binası'ndaki atölyede meydana gelen 1’i polis 2 sivil memurun şehit olduğu terör saldırısında yaralanan Belediye personeli Mücahit Eren’i evinde ziyaret etti. Kahraman, Başkan Mustafa Kılıç’ın geçmiş olsun dileklerini iletti.

Terör saldırısında yaralanan Mücahit Eren’in Kayapınar İlçesi Diclekent Mahallesi’ndeki evine giden Başkan Yardımcısı Emine Kahraman’ı Eren’in ailesi karşıladı. Hasta yatağında Eren’e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Yardımcısı Kahraman, olaydan büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Başkan Mustafa Kılıç’ın da geçmiş olsun dileklerini Eren’e ileten Kahraman, beraberinde getirdiği hediyeleri verdi. Eren’in çocuklarına da oyuncak hediye eden Kahraman, Eren’in yanında olduklarını söyledi.