Kayapınar Belediyesi bebek sahibi anneleri unutmuyor

Kayapınar Belediyesi’nce görevlendirmenin ardından başlatılan ve geleneksel hale getirilen Yeni bebek sahibi Annelere yönelik ziyaretler sürüyor. Yeni bebek sahibi anneleri ziyaret eden Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Emine Kahraman, beraberinde getirdiği hediye paketini vererek, iyi dileklerde bulundu.

Kayapınar Belediyesi’nce kısa bir süre önce başlatılan Yeni bebek sahibi annelere yönelik ziyaretler tüm hızıyla sürüyor. Görevlendirme yapılmasından şimdiye kadar 15’e yakın doğum yapan anne ziyaret edilerek, hediye paketi verildi.

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’ın talimatı ile başlatılan ziyaretler kapsamında Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Emine Kahraman ve beraberindekiler 500 evler ve Huzurevleri semtinde yeni bebek sahibi iki anneyi ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Yardımcısı Kahraman, beraberinde getirdiği hastane çıkışı takımı ve hijyen paketi hediyeleri annelere teslim etti.

Ziyarette ayrıca mağduriyeti tespit edilen ailelere yönelik gerekli yardımlar yapılıyor.

Yeni bebek sahibi olan annelere iyi dileklerini ileten Başkan Yardımcısı Emine Kahraman, Belediye Başkanı sayın Mustafa Kılıç’ın talebi doğrultusunda Kayapınar Belediyesi sınırlarında yeni bebek sahibi olan annelerin tespitini yaparak, ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.