Kayapınar Belediyesinden doğum yapan kadınlara hediye paketi

Kayapınar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü’nce yeni doğum yapan kadınlara yönelik tebrik ve ev ziyaretleri düzenlendi. Ziyaretlerde yeni doğum yapan kadınlara çeşitli hediyeler verildi.

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’ın talimatı üzerine, Kayapınar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü’nce, Merkez Kayapınar İlçe sınırları içerisinde yeni doğum yapan kadınlara yönelik tebrik ve ev ziyaretleri düzenleniyor. Ziyaretler sırasında yeni doğum yapan annelerin sağlık durumları ve sıkıntılarını dinleyen Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, beraberinde getirdikleri hediyeleri takdim etti. İlk kez böylesi bir uygulama karşısında memnun olduklarını dile getiren anneler, Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’a teşekkür ettiler. Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Kayapınar İlçe sınırları içerisinde oturan yeni doğum yapan annelere küçük de olsa bir katkıda bulunmak için böylesi bir hizmette bulunduklarını ifade ederek, ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.