Kayapınar Belediyesi’nden etkinlik

Kayapınar Belediyesi’nce, Diyarbakır’daki STK’ların Hanım Komisyon üyelerinin katıldığı kahvaltılı buluşma programı düzenlendi. Kahvaltıcı Kadri’de düzenlenen programa, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Genel Başkanı Sare Aydın Yılmaz, KADEM Yönetim kurulu üyeleri, KADEM Yurt Genel Müdürü Nuh Kurt, Kayapınar Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükran Mermut ile çok sayıda STK’nın Hanım komisyonu başkan ve üyeleri katıldı.

Diyarbakır’daki Kadın, çocuk ve gençlerin sorunlarının masaya yatırıldığı programda, önümüzdeki süreçte çözüm önerilerine değinildi. Uzun yıllardan sonra STK’ların Hanım komisyonu başkan ve üyelerinin dinlenildiği program verimli geçti.

Programa katılan KADEM Genel Başkanı Sare Aydın Yılmaz, programdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programı düzenleyen Kayapınar Belediyesi Başkanı Mustafa Kılıç’ın adına Başkan Yardımcısı Şükran Mermut’u Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştürdü.

Kayapınar Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükran Mermut, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, STK’larla yapılan toplantıya verdiği önemden dolayı Kayapınar Belediyesi olarak böylesi bir buluşmayı sağladıklarını ifade ederek, “Diyarbakır’da ilk kez STK’ların Hanım komisyonları bir araya getirilerek sorunları ve sıkıntıları dinlenildi. Oldukça samimi bir ortamda yapılan etkinliğimizde, gelecek süreçte neler yapabilirizi tartıştık. Çok iyi ve anlamlı bir etkinlik oldu. Hanımlarımız bu tür etkinliklerin devam etmesi talebinde bulundu. Bizde Belediye olarak, bu tür etkinlikleri ileriki günlerde de sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.