Madalyalarıyla Başkan Kılıç’ı ziyaret ettiler

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa KILIÇ, 4-6 Nisan tarihinde İzmir’de düzenlenen Atletizm Yarışmasında 14 dalda ödül alan Diyarbakır Anadolu Mezopotamya Engelliler Spor Kulübü sporcularını kabul etti. Başkan KILIÇ, engelli sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek, gerekli desteği sunacaklarını söyledi.

4-6 Nisan’da İzmir’de düzenlenen Atletizm yarışmasında 14 madalya alan Diyarbakır Anadolu Mezopotamya Engelliler Spor Kulübü, kendilerine destek veren Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa KILIÇ’ı makamında ziyaret etti.

Sporcuları tek tek kutlayan Başkan KILIÇ, belediye olarak engellilere pozitif ayrımcılık yaptıklarını ifade ederek, Mezopotamya Engelliler Spor Kulübü için, Kayapınar Belediyesi Spor Kompleksinde bir yer tahsis edeceklerinin müjdesini verdi.

Mezopotamya Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Gülen ise, Başkan KILIÇ’ın engellilere yönelik pozitif ayrımcılığı için teşekkür ederek, “Sayın Başkanımın bize gösterdiği ilgiden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Kendisi bizim kulüp ile yakından ilgileniyor. Bizde vereceği desteklerle alacağımız yeni başarılarla mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

Ziyaret, Başkan KILIÇ’ın sporcularla toplu fotoğraf çekmesi ile son buldu.