Site sakinlerinden Başkan Kılıç’a teşekkür

Kayapınar İlçesi Metropol 5 sitesi sakinleri, Kayapınar Belediyesi’nce yapılan asfalt çalışmalarından dolayı Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’a teşekkür ettiler. Çiğköfte yoğuran site sakinleri, Başkan Kılıç’a teşekkür plaketi verdi.

Kayapınar Belediyesi’nce kısa bir süre önce Kayapınar İlçe merkezini kapsayan asfalt atağı tüm hızıyla sürerken, asfalt çalışmalarının tamamlandığı Metropol Mahallesi’ndeki Metropol 5 site sakinleri, Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’a teşekkür etti.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, göreve geldiği günden itibaren gerek belediye hizmetleri noktasında gerekse sosyal ve kültürel alanlarda başlattığı çalışmalar nedeniyle herkesin takdirini alıyor. Kısa sürede başlatılan asfalt çalışmaları ve yerinde hizmetlerle ilçe halkının sevgisini kazanan Kılıç’a asfalt çalışmalarının tamamlandığı Metropol 5 Mahalle sakinleri teşekkür etti. Teşekkür pankartı altında ve mahalle sakilerinin sevgi seli arasında karşılanan Başkan Kılıç, site sakinleri ile sohbet etti. Onuruna yoğrulan çiğköfte ve ilgi için site sakinlerine teşekkür eden Başkan Kılıç, hizmetlerine devam edeceğini söyledi. Site sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Başkan Kılıç, Yol asfaltlama çalışmalarının yıl sonuna kadar aralıksız devam edeceğini ifade ederek, “Hedefimiz belediye sorumluluk alanlarımızda asfalt olmayan tek bir yol bırakmamaktır. Halkımızın yaşam standartını yükseltmek adına hizmetlerimiz devam ediyor. Her şey halkımızın refahı içindir” diye konuştu.

Site sakinleri, asfalt ve diğer hizmetlerden dolayı Başkan Kılıç’a teşekkür plaketi verdi.